Zware voertuigen

Een vrachtwagen heeft zich vastgereden in een zachte berm. Een takelwagen met kraan probeert de vrachtwagen terug op de weg te hijsen.

TAKELDIENSTEN

Zware voertuigen

Welkom bij Marinus, dé specialist in het professioneel takelen van zware voertuigen. Ons ervaren team van experts staat klaar om vrachtwagens, bussen, bouwmachines en andere grote voertuigen veilig en efficiënt te takelen. Met de juiste kennis, vaardigheden en geavanceerde uitrusting kunnen we zelfs de grootste en zwaarste voertuigen aan.

Een rood icoon van een geladen vrachtwagen.
Zware voertuigen

Ook voor zware voertuigen staan wij klaar.

Een rood icoon met tekst 24/7 met een ronddraaiende pijl errond.
24/7 bereikbaar

We zijn altijd 24/7 bereikbaar voor oproepen en interventies.

Een foto van de zaakvoerder met op de achtergrond de voorkant van een rode vrachtwagen.

Jimmy Marinus

Zaakvoerder

INFO

MEER INFO

Zware voertuigen

Bij Marinus begrijpen we dat het takelen van zware voertuigen een complexe en uitdagende taak kan zijn. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het verlenen van professionele takeldiensten voor zelfs de grootste en zwaarste voertuigen.

Ons ervaren team beschikt over geavanceerde apparatuur en de expertise om zware voertuigen zoals vrachtwagens, bussen en bouwmachines veilig en efficiënt te takelen. Of het nu gaat om een gestrand voertuig, een ongeval of een speciale bergingsoperatie, wij staan altijd paraat om je te helpen.

Bij Marinus staat veiligheid voorop en we zorgen ervoor dat het takelen van zware voertuigen met de grootste zorg en precisie wordt uitgevoerd. Ook voor lichtere voertuigen kan u bij ons terrecht, kijk gerust even op onze pagina voor lichte voertuigen.

Vertrouw op onze betrouwbare en snelle service. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je van dienst kunnen zijn. Bij een ongeval of pech neem telefonisch contact op, we staan 24/7 paraat voor interventies.