Depannage- en takeldienst Mol

Een zwarte auto zit vast in een gracht. Een takelwagen van Marinus probeert deze op de takelwagen te trekken.

TAKELDIENSTEN

Depannage in Mol

Heb je autopech? Een ongeval gehad? Geen zorgen, bij Marinus zorgen we voor professionele depannage- en takeldiensten voor voertuigen in Mol. Met meer dan 40 jaar ervaring in het vak zorgen we ervoor dat het takelen na pech of ongeval snel en probleemloos verloopt.

Een rood icoon van een voorbijvliegende stopwatch.
Snelle interventies

Met vestigingen in Kasterlee en Geel garanderen we snelle interventies in Mol.

Een rood icoon met tekst 24/7 en daarrond een ronddraaiende pijl.
24/7 beschikbaar

We zijn de klok rond, 24/7 bereikbaar voor oproepen en interventies.

INFO

MEER INFO

Depannage- en takeldiensten

We bieden snelle interventies en betrouwbare depannage- en takelservices in Mol en de omliggende gebieden. Ons ervaren team van experts staat klaar om jouw voertuig veilig en zorgvuldig te depanneren en takelen, waar je je ook bevindt in Mol.

Of je nu gestrand bent met pech onderweg, een ongeluk hebt gehad of je voertuig naar een andere locatie moet verplaatsen, wij bieden snelle en professionele depannage- en takeldiensten. Met onze moderne uitrusting en vakkundige aanpak zorgen we ervoor dat je weer snel op weg bent.

Voor interventies in Mol staan we 24/7 voor je klaar, neem telefonisch contact op en we komen in actie. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op en laat ons je bijstaan bij alle depannage- en takelbehoeften in Mol en omstreken.