Lichte voertuigen

Een rode takelwagen van Marinus met een gecrashte auto opgeladen. Op de achtergrond een meer en bomen.

TAKELDIENSTEN

Lichte voertuigen

Bij Marinus takelen we alle soorten voertuigen. Onze takelwagens zijn uitgerust met de beste technieken, waardoor het takelen na pech of ongeval probleemloos verloopt. Ook bij delicate en speciale opdrachten is uw wagen in goede handen.

Een rood icoon van een voorbijvliende stopwatch.
Snelle interventies

We garanderen snelle interventies in de ruime regio rond Kasterlee en Geel, met uitbreiding naar de gehele Kempen.

Een icoon met tekst 24/7 met daarrond een ronddraaiende pijl.
24/7 beschikbaar

We zijn de klok rond, 24/7 bereikbaar voor oproepen en interventies.

Een foto van de zaakvoerder met op de achtergrond de voorkant van een rode vrachtwagen.

Jimmy Marinus

Zaakvoerder

INFO

MEER INFO

Lichte voertuigen

Bij Marinus zijn we gespecialiseerd in het professioneel takelen van lichte voertuigen. Of je nu een personenwagen, fiets, motor of ander type licht voertuig hebt, wij staan klaar om je te helpen.

We bieden ook uitgebreide takeldiensten voor zware voertuigen, zoals vrachtwagens, bussen en bouwmachines. Als je meer wilt weten over onze takeldiensten voor zware voertuigen, verwijzen we je graag naar onze pagina over zware voertuigen.

Ons ervaren team van experts beschikt over de juiste kennis, vaardigheden en moderne apparatuur om jouw voertuig veilig en efficiënt te takelen, waar je je ook bevindt. Bij Marinus begrijpen we de waarde van jouw voertuig, ongeacht de grootte, en daarom behandelen we het met de grootste zorg en toewijding.

Heb je autopech of een ongeval gehad? Aarzel niet om telefonisch contact op te nemen via onze permanent bereikbare dienst. Ook voor andere vragen neem gerust contact met ons op en ontdek waarom we de beste keuze zijn voor het professioneel takelen van jouw lichte voertuig, maar ook voor zware voertuigen.